Защото домът…
 
има значение!

За нас

Компанията осъществява инвестиции в релевантни строителни проекти. Също така предлагаме услуга за строителство на жилищни сгради срещу обезщетение…

Собственик, Основател

Ивелин Христов е пример за успешен млад бизнесмен, успял да създаде успешен бизнес модел с който управлява няколко големи и високорезултатни дружества на различни континенти.

Ivelin Hristov

Във Forbes

Бизнесът в България е на прага на смяна в поколенията. Първото поколение предприемачи, което се появи веднага след рухването на социализма, постави основите на днешния бизнес в България.

Forbes България разговаря с Ивелин Христов.

Виж статията

Изпълнителен Директор

В лицето на изпълнителния директор – Веселин Христов, виждаме над 20-годишен професионален опит в строителната индустрия.

Опит натрупан с много труд и успешно работещ бизнес модел в условия на несигурна пазарна икономика.

Veselin Hristov

Ви Груп Бг

Още за нас

Основен принцип в нашата работа е реализирането на целите на нашите клиенти на договорената цена в точното време. Приемаме предизвикателствата и вярваме в иновативен свят за напредъка на нашия бизнес и страната ни.
Нашият централен офис във Варна координира нашите регионални търговски центрове в цялата страна.

Гордеем се, че изиграхме новаторска и интегрална роля в качественото жилищно развитие и изпълнихме висококачествени проекти за частни клиенти и обхващаме както строителни, така и търговски инженерни задачи.
Нашата работа е свидетелство за нашето искрено желание да ръководим в качествената изработка, техническите иновации и високите постижения. Нашата инженерна страст се изразява в пълното удовлетворение на нашите клиенти.

Искрено се радваме да бъдем взети под внимание за някоя от вашите бъдещи строителни нужди и ви уверяваме в непоклатимото желание на „Ви Груп Бг“ да задоволим вас – нуждите на нашите клиенти.

Ви Груп Бг

Какво ни мотивира

+ Принципи

Изграждане на трайни взаимоотношения с нашите клиенти и служители въз основа на производителност, доверие и увереност. Предоставяне на услуги от най-висок професионален стандарт и стойност за нашите клиенти, предоставяни от екип от опитни професионалисти и техници, които се очаква да постигнат високи постижения.

Поддържаме екипна среда и работим съвместно с клиенти, дизайнери и строителни специалисти. Предоставяме проактивна услуга след приключване на договора.

+ Мисия

Изпълняваме за нашите клиенти най-високото ниво на качествени инженерни и строителни услуги на справедливи пазарни и конкурентни цени.

Осигуряваме дългосрочната устойчивост на нашата компания чрез повтарящ се и препоръчан бизнес, постигнат чрез удовлетвореност на клиентите във всички области, включително навременност, внимание към детайлите и отношение към обслужването.

Поддържаме най-високите нива на професионализъм, почтеност, честност и коректност в нашите отношения с нашите клиенти, служители, професионални сътрудници, подизпълнители и доставчици.

Нашите партньори

Това са компаниите, с които най-често си сътрудничим и им благодарим че проявяват такъв професионализъм в работата си. Ви Груп Бг предоставя специални ваучери за процентна отстъпка за услугите на своите партньори…

AnDSEO

Разработка на уеб базирани приложения. Може да се възползвате от 15% отстъпка от цената за изработка на уеб сайт или друга услуга предлагана от нашия партньор.

15% отстъпка.

02

AG

Счетоводна кантора „Акаунтинг Груп Бг“ е специализирана компания за администриране, счетоводно обслужване и данъчно планиране на фирми, регистрирани в България.

5% отстъпка.

03

Бояджиев

Проектиране на жилищни, обществени и търговски сгради, градоустройствени решения, интериорен и мебелен дизайн, триизмерна графика и презентации.

5% отстъпка.

04

Бул Имот

Булимот е компания с над 20-годишен опит на пазара с недвижими имоти и е синоним на качество, сигурност и професионализъм за своите клиенти и партньори.

1% отстъпка.

05

Taxnavigator

Accountant London – Customised Accounting and Taxation Services.

5% discount.

06

Кантора Акорд

Професионален Домоуправител.

5% отстъпка.

07

R1zn software

Разработка на уеб базиран софтуер
5% отстъпка.

08

Ivelin Hristov

Благотворителна фондация
Не предлага отстъпка.

09

Fantastic services

Kачествени услуги за домa
5% отстъпка.

10

Заяви ваучер за отстъпка…

Ако искате да се възползвате от отстъпките на нашите партньори, изберете, за кой или кои от нашите партньори искате да получите ваучер. Въведете Вашият имейл и изпратете заявката. Ваучера за отстъпка ще бъде изпратен на посочения имейл адрес!

  hubspot
  guardian
  wired
  wired

  Получавай първи най-добрите ни оферти!

  Ако търсите подходящо жилище за Вас и Вашето семейство или просто търсите подходящ за инвестиция имот във Варна - запишете се за нашия информационен бюлетин и първи ще научавате за най-добрите ни оферти.

   Последвай ни...