Кои сме ние?

Основен принцип в нашата работа е реализирането на целите на нашите клиенти на договорената цена в точното време. Приемаме предизвикателствата и вярваме в иновативен свят за напредъка на нашия бизнес и страната ни.
Нашият централен офис във Варна координира нашите регионални търговски центрове в цялата страна.

Гордеем се, че изиграхме новаторска и интегрална роля в качественото жилищно развитие и изпълнихме висококачествени проекти за частни клиенти и обхващаме както строителни, така и търговски инженерни задачи.
Нашата работа е свидетелство за нашето искрено желание да ръководим в качествената изработка, техническите иновации и високите постижения. Нашата инженерна страст се изразява в пълното удовлетворение на нашите клиенти.

Искрено се радваме да бъдем взети под внимание за някоя от вашите бъдещи строителни нужди и ви уверяваме в непоклатимото желание на „Ви Груп Бг“ да задоволим вас – нуждите на нашите клиенти.

Принципи в нашата работа

  • Изграждане на трайни взаимоотношения с нашите клиенти и служители въз основа на производителност, доверие и увереност.
  • Предоставяне на услуги от най-висок професионален стандарт и стойност за нашите клиенти, предоставяни от екип от опитни професионалисти и техници, които се очаква да постигнат високи постижения.
  • Поддържаме екипна среда и работим съвместно с клиенти, дизайнери и строителни специалисти.
  • Предоставяме проактивна услуга след приключване на договора.

Мисия

Изпълняваме за нашите клиенти най-високото ниво на качествени инженерни и строителни услуги на справедливи пазарни и конкурентни цени.
Осигуряваме дългосрочната устойчивост на нашата компания чрез повтарящ се и препоръчан бизнес, постигнат чрез удовлетвореност на клиентите във всички области, включително навременност, внимание към детайлите и отношение към обслужването.

Поддържаме най-високите нива на професионализъм, почтеност, честност и коректност в нашите отношения с нашите клиенти, служители, професионални сътрудници, подизпълнители и доставчици.

Основатели

ивелин христов

Ивелин Христов

Собственик, Основател

Ивелин Христов е пример за успешен млад бизнесмен, успял да създаде успешен бизнес модел с който управлява няколко големи и високорезултатни дружества на различни континенти.

Веселин Христов

Веселин Христов

Изпълнителен Директор

В лицето на изпълнителния директор – Веселин Христов, виждаме над 20-годишен професионален опит в строителната индустрия. Опит натрупан с много труд и успешно работещ бизнес модел в условия на несигурна пазарна икономика.

Партньори

GlobalStar

Recruitment agency

ACCOUNTING GROUP BG

Счетоводно обслужване

Web development

Бул Имот

Брокер

MultiLift

Building Company

Архитектурно бюро

Архитектурно бюро

Ние инвестираме и Вие печелите!

Инвестиции в стройтелство на жилищни и бизнес сгради. Имате проект за нас? Потърсете ни.
Контакти