За нас

Строително-инвестиционна
компания

Ви Груп Бг

Основен принцип в нашата работа е реализирането на целите на нашите клиенти на договорената цена в точното време. Приемаме предизвикателствата и вярваме в иновативен свят за напредъка на нашия бизнес и страната ни. Нашият централен офис във Варна координира нашите регионални търговски центрове в цялата страна.

Гордеем се, че изиграхме новаторска и интегрална роля в качественото жилищно развитие и изпълнихме висококачествени проекти за частни клиенти и обхващаме както строителни, така и търговски инженерни задачи. Нашата работа е свидетелство за нашето искрено желание да ръководим в качествената изработка, техническите иновации и високите постижения. Нашата инженерна страст се изразява в пълното удовлетворение на нашите клиенти.

За нас

Партньори и
сътрудници

Принципи Мисия

Изграждане на трайни взаимоотношения с нашите клиенти и служители въз основа на производителност, доверие и увереност. Предоставяне на услуги от най-висок професионален стандарт и стойност за нашите клиенти, предоставяни от екип от опитни професионалисти и техници, които се очаква да постигнат високи постижения.

Поддържаме екипна среда и работим съвместно с клиенти, дизайнери и строителни специалисти. Предоставяме проактивна услуга след приключване на договора.

Изпълняваме за нашите клиенти най-високото ниво на качествени инженерни и строителни услуги на справедливи пазарни и конкурентни цени.

Осигуряваме дългосрочната устойчивост на нашата компания чрез повтарящ се и препоръчан бизнес, постигнат чрез удовлетвореност на клиентите във всички области, включително навременност, внимание към детайлите и отношение към обслужването.

Поддържаме най-високите нива на професионализъм, почтеност, честност и коректност в нашите отношения с нашите клиенти, служители, професионални сътрудници, подизпълнители и доставчици.

fos

fantasticservices.com

accountinggroup.bg

globalstar.bg

Галерия

Част от
нашата работа

Домът Има Значение Ви Груп Бг Домът Има Значение Ви Груп Бг
Домът Има Значение Ви Груп Бг Домът Има Значение Ви Груп Бг

Екипа

Ръководители

Експертно Строителство

Предлагаме на нашите клиенти най-високото ниво инженерни и строителни услуги на справедливи пазарни цени.

Запознайте се с портфолиото ни от успешно реализирани строителни проекти и бъдещи начинания.

10000+

ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ

84+

КЛИЕНТИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Домът Има Значение Ви Груп Бг Домът Има Значение Ви Груп Бг
Домът Има Значение Ви Груп Бг Домът Има Значение Ви Груп Бг

Не се колебайте

Имате парцел или проект
свържете се с нас

Контакти