Строителство

Ви Груп Бг е строителна фирма във Варна, като основната ни дейност е свързана преди всичко със строителство на жилищни и административни сгради. Жилищните проекти са голямата ни страст, а това ни поставя една стъпка пред конкуренцията – защото обичаме това, което правим.

Многофамилни сгради

Реализираме качествено строителство на енергийно ефективни жилищни сгради.

Жилище

Еднофамилни згради

Ние сме тук за да построим Вашите мечти…


Домът

Бизнес сгради

В лицето на Ви Груп Бг ще откриете партьор, на който можете да се доверите за реализацията Вашите бизнес проекти.

Бизнес

#Строителна фирма във Варна.

Ви Груп Бг – Защото домът има значение!

Домът е най-важното нещо, което всеки трябва да подсигури на своето семейство. Има страни, в които да имаш покрив над главата си е лукс…

Ние разбираме колко е важно мечтаният дом да е възможно достъпен и за това правим всичко по силите си, да за предложим качествено строителстно на конкурентна цена.

Жилищното строителство във Варна продължава на набира сериозни темпове и само защото търсенето постоянно нараства. По същата причина нарастват и цените на имотите, но не и нашите… ние ще продължим да поддържаме релевантни цени и по-висока достъпност.

+

Строителна фирма във Варна
Ви Груп Бг

Какво Ви предлагаме

+ Строителство срещу обезщетение

Може би мнозина от Вас са в течение че към днешна дата жилищното строителство е в пиков момент и то не заради жаждата за печалби… Причината е високото търсене на недвижими имоти.

За да се задоволи търсенето много строителни фирми предлагат най-различни модели за финансиране и реализиране на строителни проекти и един от най-успешните към момента е строителството срещу обезщетение.

Какви са предимствата на този модел и какво реално ще получи собственика на парцела прочетете тук: Строителство срещу обезщетение.

+ Закупуване на парцели

Ако имате парцел във Варна, за който смятате че е подходящ за строителство на жилищна сграда, без никакво колебание се свържете с нас. Ние ще дойдем на място и ще Ви предложим конкурентна оферта за закупуването на парцела.

Нашата екипна комбинация от архитекти, инженери и строители осигурява висок стандарт на изпълнение и внимание към всеки детайл от вашето строителство. Стремим се да съчетаем функционалността с естетиката, като предоставяме персонализирани решения, които отговарят на вашите индивидуални предпочитания и нужди.

Ние вярваме в качеството и дълготрайността на нашите проекти. С грижа за околната среда и използване на съвременни технологии, ние създаваме недвижими имоти, които не само задоволяват вашия комфорт, но и предоставят стойност на дългосрочната ви инвестиция.

Изберете нашата строителна фирма във Варна и се доверете на професионализма ни, докато ви помагаме да реализирате вашите най-смели жилищни или бизнес амбиции.

Свържи се с нас сега!