Строителство

Строителство на жилищни сгради, бизнес сгради и къщи

Ви Груп Бг е строително-инвестиционна компания, която се занимава със строителство на жилищни и бизнес сгради, както и къщи. Жилищното строителство се отнася до работа по строителни проекти, които са проектирани единствено за хората, живущи в сградата.

Големите жилищни проекти могат да включват жилища, апартаменти, еднофамилни домове, многофамилни домове и кооперативни дружества. В тези проекти обикновено работим като един изпълнител, заедно с целия си екип.

В част от дейностите, които извършваме се помества и търговското строителство. Изпълняваме проекти за строителство на офиси, магазини за търговия на дребно, складове, компании с нестопанска цел и пр. Големите търговски проекти могат да включват фабрики, молове, офис структури, ресторанти, хранителни магазини, и автокъщи.

В по-малък мащаб търговските строителни проекти могат да включват ремонт на офиси. Като професионалисти в сферата на строителния бизнес сме напълно наясно, че търговските изпълнители трябва да се придържат към строги стандарти за безопасност, които се отнасят до достъпността за хора с увреждания, изискванията за излизане, алармите за пожар и кражба и сложните механични системи.

Като в случая Ви Груп Бг ясно застава зад позицията си, че спазва всяко едно изискване за строеж на жилищни или търговски сгради.