Строителство

Строителство на жилищни и бизнес сгради

Жилищното строителство се отнася до работа по строителни проекти, които са проектирани единствено за хората, живущи в сградата. Големите жилищни проекти могат да включват жилища, апартаменти, еднофамилни домове, многофамилни домове и кооперативни дружества.

Научи Повече
Инвестиции

Инвестиции в строителство

Инвестициите в строителните и инфраструктурни проекти са жизненоважни за отварянето на нововъзникващи пазари, и могат да допринесат за дългосрочен икономически растеж.

Научи Повече

Продажба на имоти от инвеститор

Инвестициите в недвижими имоти могат да добавят само активи към портфолиото ви.
Ако някога сте имали хазяин, вероятно не си мечтаете да бъдете такъв, но в днешни времена това вече е далеч по-лесно и удобно.

Научи Повече
Наеми

Отдаване на апартаменти и офиси под-наем

„Ви Груп Бг“ отдава жилища и офиси под наем. Може да потърсите в нашите актуални списъци с имоти на нашия лесен за използване уебсайт. Ограничете възможностите си, като изберете най-важното за вас, като брой спални и бани, ценови диапазон, местоположение, политика за домашни любимци и други.

Научи Повече
Проектиране

Проектиране на жилищни сгради, бизнес сгради и къщи

Във „Ви Груп Бг“ строим повече от къщи. Ние проектираме и сглобяваме ДОМОВЕ. И домът не е само четири стени и покрив. Той е уникално пространство, където споделяте незабравими и незаменими моменти със семейството и приятелите си.

Научи Повече

Поддръжка на жилищни и офис сгради

“Ви Груп Бг” може да извършва редовни услуги за поддръжка на сгради и имоти, от търговски комплекси до жилищни имоти и къщи.

Научи Повече