Проектиране

Проектиране на жилищни сгради, бизнес сгради и къщи

Във „Ви Груп Бг“ строим повече от къщи. Ние проектираме и сглобяваме ДОМОВЕ. И домът не е само четири стени и покрив. Той е уникално пространство, където споделяте незабравими и незаменими моменти със семейството и приятелите си. Нашият работен план винаги ви поставя в центъра на проекта.

Той се движи от силни ценности, които държат работния процес под контрол и ви позволяват да построите дома, който желаете, за времето, което сте планирали.

Домовете с висока производителност са здрави, удобни и енергийно ефективни. Взаимосвързаните характеристики като качество на въздуха в помещенията, устойчива на мухъл среда, вътрешно-външна комуникация, херметичност, естествена светлина, топлинен комфорт и управление на околната среда, са в основата на нашите строителни, дизайнерски и професионални принципи, а не последваща мисъл.

Системите от стоманена конструкция, които използваме, са най-добрият интегратор за изграждане на домове, офиси и търговски сгради.

Стоманената конструкция на вашия дом никога няма да се огъне или разпадне. Вашият дом е проектиран и построен за много поколения напред и е устойчив да бъде изправен пред природни предизвикателства.