Продажби

Продажба на имоти от инвеститор

Когато сте в търсене на нов дом или инвестиция, привлекателността на новото строителство е неоспорима. Можете да бъдете първия собственик на новия дом. Няма да се притеснявате за извършване на козметични или структурни подобрения в продължение на години.

Инвестициите в недвижими имоти могат да добавят само активи към портфолиото ви.

Ако някога сте имали хазяин, вероятно не си мечтаете да бъдете такъв, но в днешни времена това вече е далеч по-лесно и удобно.

Но правилно, инвестирането в недвижими имоти може да бъде доходоносно, да бъде допълнителен поток от приходи. И много от най-добрите инвестиции в недвижими имоти не изискват да се присъствате при среща с всеки един клиент, това е личен избор, който има голяма гъвкавост в сферата на недвижимите имоти.

Ето някои от най-добрите начини да печелите пари от недвижими имоти, вариращи от ниска поддръжка до висока.

Няколко фактора оказват влияние върху недвижимите имоти, включително пазара на труда, икономическия растеж и населението, желаещо да купи първия си дом или имот под наем. Тенденциите на пазара на недвижими имоти ще продължат нагоре, докато икономиката поддържа текущите нива. Ако обаче търсенето продължи да бъде високо, броят на продажбите на жилища ще намалее, докато цените ще се увеличат.

Това е една от основните причини купувачите на жилища за първи път да решат да инвестират сега, докато жилищният пазар продължава да се увеличава непрекъснато.

Много от имотите, закупени от инвеститор често биват намаляни между 3% и 5% от цената, тъй като страничните лица, които участват в сделката, биват сведени до минимум.

Цените, които получавате директно от инвеститора е нормално да са една идея по-ниски от масовите на пазара. Друг много голям плюс е, че вие директно можете да разговаряте със строителната и инвестиционната компания, от която искате да закупите жилищна или офис площ. Може да се убедите в качеството и изработката на сградата, в ценностите и статуса на строителството. Това са неша, които определено имат голяма тежест в толкова важен момент за нас – закупуване на жилищна или офис площ.

Ние с радост ще отговорим на вашите запитвания.