Поддръжка на жилищни и офис сгради

Поддръжка на жилищни и офис комплекси

Ви Груп Бг” може да извършва редовни услуги за поддръжка на сгради и имоти, от търговски комплекси до жилищни имоти и къщи.

Ние сме специализирани в персонализирани проекти за боядисване, хидроизолация и влагоизолация. Ние непрекъснато покриваме усъвършенствани курсове за обучение по боядисване и защита от вода и влага, за да гарантираме, че сме в крак с тенденциите и продуктите в бранша.

Ние имаме опит и се гордеем с обслужването на клиентите.

Ние предлагаме услуги за поддръжка на градини на жилищни комплекси, имения, офис паркове и домове.

Ние предлагаме специализирани услуги за почистване и саниране на вътрешни и външни общи части като преходи и етажи, клубове и охранителни помещения, зони за отпадъци и павирани повърхности. Разполагаме с необходимото оборудване и ресурси за обслужване на почистването и поддръжката на различни приложения.

Басейните изискват редовна поддръжка, за да се осигурят адекватни химически нива и правилното функциониране на помпите, и филтриращата система. Ние предлагаме редовни и цялостни услуги за почистване и поддръжка на басейни, за да осигурим чист и блестящ басейн.

Ние предлагаме разнообразни услуги за саниране, дълбоко почистване и дезинфекция на сгради, жилищни единици и зони с голям трафик, за да насърчим здравословна и безопасна среда.

Ви Груп Бг” управлява проекти с различни размери от жилищни домове и комплекси, до големи имоти и корпоративни бизнес паркове. В момента в нашата компания работят голям екип от обучен персонал и опитни хора.

Ви Груп Бг” ефективно управлява общата поддръжка на комплекси и имения, предлагайки висококачествени услуги за подобряване на естетиката и околната среда на жилищните общности.

Приветстваме всички запитвания и с удоволствие ще представим предложение за вашите изисквания.