Защото домът има значение – Ви Груп Бг

Жилищен
Комплекс
Urban Forest – Варна

Представяме
Urban Forest

Неповторим проект, осъществен посредством прецизен архитектурен дизайн, при който водеща е функционалността. Създадохме мечтаните домове с цел докосване до сърцето на природата, където личното пространство е защитено, усета на тишината и спокойствието отпускащо, а функционалността и прецизния подход към създаването им, допълва идеологията за райско място за живеене.

3

Къщи

500

Кв/м Двор

2

Автомобила в паркинга

Още За
Комплекса

Локация

Kъщите се намират в затворен комплекс в местност Сотира.

Изложение

Изцяло южно изложение, което осигурява обилно слънчево светлина през целия ден.

Фасада

Строителната конструкция е изградена от здрави и устойчиви материали, като стомана, бетон и стъкло, които осигуряват не само стабилност, но и изчистен външен вид. Като за фасадните плоскости се предвижда каменна облицовка от тънък камък за първият етаж, еталбонд в дървесен растер и силикатна мазилка в бял и сив цвят за вторият етаж. Отворите по фасадите са предвидени от висок клас алуминиева дограма.

Озеленяване

Сградата е обкръжена от просторен двор с площ от 500 кв.м. Дворът е излъчващ оазис на спокойствие и естетика, който предлага комбинация от функционалност и красота.

Urban Forest
Галерия

Изпрати Запитване

Райският комплекс от къщи, съчетава най-новите тенденции и технологии, даващи възможност на жилищните пространства да зарадват обитателите си с удобства, предоставяйки практичност, уединеност и комфорт.

Перфектното място за живеене с добре подбрана локация, която осигурява лесна достъпност до основни услуги и удобства в града, едновременно с изключително търсеното спокойствие в забързаното ни ежедневие.

  Проект от Строително-инвестиционна
  Компания – Ви Груп Бг

  ул. Академик Андрей Сахаров №1 office@vigroupbg.com

  Свържете
  се с нас

  (+359) 898477070