Защото домът има значение – Ви Груп Бг

Жилищна
Сграда Форест

Представяме
Сграда Форест

Съвременна жилищна сграда със стилни линии и уютна атмосфера, представена чрез минималистичен, но функционален дизайн. Фасадите са облицовани със съвременни материали, които подчертават естетиката и устойчивостта на сградата. Балконите и терасите допринасят за индивидуалния характер на всеки апартамент, като предлагат прекрасни изгледи и частична уединеност. Вътрешността на сградата е проектирана с високо качество и внимание към комфорта на жителите.

Жилището е концептуализирано като място, където съвременният живот се слива с уют и индивидуалност.

8

Апартамента

8

Паркоместа

0

Гаража

Адрес: Сотира Приморски, ул. „Д-р Aкад. Димитър Мишев“

Виж на картата.

Още за
сграда Форест

Локация

Сграда Форест е с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на Варна. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот. В близост до училища, детски градини, болница и големи хипермаркети.

Изложение

Изцяло южно изложение, което осигурява обилно слънчево светлина през целия ден.

Фасада

Със стилна и ненатрапчива фасада се вписва идеално в интериора на околната среда.

Озеленяване

Сградата е обкръжена от просторен двор с площ от 500 кв.м. Дворът е излъчващ оазис на спокойствие и естетика, който предлага комбинация от функционалност и красота.

Сграда Форест
Галерия

Изпрати Запитване

Райският комплекс от къщи, съчетава най-новите тенденции и технологии, даващи възможност на жилищните пространства да зарадват обитателите си с удобства, предоставяйки практичност, уединеност и комфорт.

Перфектното място за живеене с добре подбрана локация, която осигурява лесна достъпност до основни услуги и удобства в града, едновременно с изключително търсеното спокойствие в забързаното ни ежедневие.

  Проект от Строително-инвестиционна
  Компания – Ви Груп Бг

  ул. Академик Андрей Сахаров №1 office@vigroupbg.com

  Свържете
  се с нас

  (+359) 898477070

  Апартаменти

  Информация за свободните апартаменти в сграда Челси.