Защото домът има значение – Ви Груп Бг

Жилищен
Комплекс
Sea Coast – Варна

Представяме
Sea Coast

Създадохме прецизен архитектурен дизайн, при който водеща е функционалността. Домове, където личното пространство е защитено, уединението отпускащо, а съчетанието с най-новите иновации, технологии и прецизния подход на изпълнение, гарантира мечтания живот на своите обитатели. Това са жилищните пространства с удобства, предоставяйки практичност, уединеност и комфорт.

8

Къщи

500

Кв/м Двор

2

Автомобила в паркинга

Още За
Комплекса

Локация

Kъщите се намират в затворен комплекс в местност Прибой. Комплекса е с нескриваема обширна панорама, от която се вижда целият град.Тихо и спокойно място, само на 10 минути от центъра на Варна.

Изложение

Изцяло югоизточно изложение, което осигурява обилно слънчево светлина през целия ден.

Фасада

 Модерни къщи, изградени с изчистени линии и функционалност, представляващи съвременно пространство, където комфортът и естетиката се сливат в хармония.

Строителство

Строителната конструкция е изградена от здрави и устойчиви материали, като стомана, бетон и стъкло, които осигуряват не само стабилност, но и изчистен външен вид.

Sea Coast
Галерия

Изпрати Запитване

Възможност за живот на добре подбрана локация, която осигурява лесен достъп до основни услуги и удобства в града, едновременно с изключително търсеното спокойствие в забързаното ни ежедневие.

  Проект от Строително-инвестиционна
  Компания – Ви Груп Бг

  ул. Академик Андрей Сахаров №1 office@vigroupbg.com

  Свържете
  се с нас

  (+359) 898477070