Инвестиции

Инвестиции в строителство

Инвестиции в строителни проекти, това е основна дейност на Ви Груп Бг. Фирмата ни е строително-инвестиционна и се занимава със строеж на жилищни, офис, бизнес сгради и частни къщи и домове, както и в нашия обсег на дейност се занимаваме и с инвестиция, свързана със строителство, инвестиция срещу обезщетение и инвестиция в строителни проекти като цяло.

Може да се обърнете към нас ако имате проект, който бихте искали да реализирате, но нямате възможността за инвестиция в него на този етап. Ви Груп Бг е насреща да ви окаже съдействие с инвестициите за Вашите лични и бизнес проекти. Предлагаме инвестиции в строителни проекти в цялата страна, като също така предлагаме и инвестиции срещу обезщетение, така че всяка една Ваша мечта да се превърне в реалност със съдействието на Ви Груп Бг.

Инвестицията от наша страна е дългосрочно финансиране на инфраструктурни и индустриални проекти, като от страна на Ви Груп Бг се водим страна на инвеститора, като подпомагаме Вашите проекти и мечти да бъдат в завършен вид, така както го искате. Има различни начини на инвестиция, които може да обсъдим при запитване и интерес от Ваша страна, като инвестиция срещу обезщетение е една от възможностите на Ви Груп Бг да стане Ваш инвеститор, инвеститор във Вашите бъдещи проекти.

Защо да изберете Ви Груп Бг за Ваш партньор?

Строителният сектор е сред най-големите икономически сектори в Европа. В него работят директно 18 милиона души и създават близо 9% от БВП на ЕС. Като основен професионалист в строителната и инвестиционната сфера, Ви Груп Бг е Вашият верен съдружник в инвестирането, с цел осъществяване на Вашите мечти.

Това важи за инвестициите в трите големи компонента на строителния пазар: обновяване на съществуващи сгради, ново строителство и търговско строителство.

Ви Груп Бг с удоволствие ще отговори на Вашите запитвания относно инвестиции, свързани със строителството, като нашият екип от професионалисти в сферата гарантират за взаимния успех в сторителния бизнес, и ние от наша страна да станем Вашия инвеститор, а Вие горд собственик на изпълнения, завършен и така мечтан проект.

Очакваме Ви!