Наеми

Отдаване на апартаменти и офиси под-наем

„Ви Груп Бг“ отдава жилища и офиси под наем. Може да потърсите в нашите актуални списъци с имоти на нашия лесен за използване уебсайт. Ограничете възможностите си, като изберете най-важното за вас, като брой спални и бани, ценови диапазон, местоположение, политика за домашни любимци и други.

Родителите могат също да търсят наеми, които попадат в определен училищен район.

Вижте домове и офиси под наем в областта.

Когато решите да имате собствен физически офис, можете да изберете да наемете голямо пространство или единично такова, където можете да работите или да произвеждате вашите продукти и услуги.

Само, за да ви дадем съвет, изберете подходящо място, което да е достъпно, като тези, които предлагаме ние – удобно и с много пешеходен трафик. Предимствата на офисите за отдаване под наем са поверителността, сигурността и удобството да имате офис, който наистина можете да наречете свой собствен и може да го намерите в нашите сгради.

Като професионална строителна и инвестиционна компания нашата цел е да предоставим най-добрите услуги, които ще увеличат максимално шансовете да получите дома и офиса, за които сте мечтали.

Има и много плюсове да вземете жилище или офис под наем директно от строителна и инвестиционна компания, което ви дава:

  • сигурност за качество

  • спестявате си разходите за хонорари на трети лица
  • може да се възползвате от поддръжка директно от инвеститорите
  • може да договаряте условия и евентуално закупуване на някой от обектите, като не е необходимо да преминавате през страничен човек, който да съдейства дори и при комуникацията и преговорите.

Всичко е във вашите ръце. Нашата компания с удоволствие ще обработи всяко Ваше запитване и ще отговори с качествено, добро и професионално отношение.